Haunstrup IF Old Boys – Gullestrup IF Old Boys 1-2


Mojo og lykkeamulet er blevet rent borte for The Evergreens, der på en solskins-onsdag tabte til Troløse Torben, hårløse ’Røde’ og alle de andre rødder fra Gullestrup.

HIF minder mere og mere om Old Boys svar på Leicester, som efter en enkelt sæson vægtløs svævende blandt stjernerne fik vingerne svedet gevaldigt og nu erfarer tyngdekraftens realitet og hovmodets forfald.

Mod Gullestrup begyndte det ellers lovende med en scoring fra den iltre bosniske bjørn, Igor. Men først et straffe og siden en rendyrket Jesper Olsen fra undertegnede gav Gulle-drengene en vel nok fortjent sejr.

Gulle-drengene var yngre, hurtigere og spillede bare bedre end de grønne, der ikke havde den store sammenhæng i spil eller held med afleveringer.

Iltmasker og lazaret fik ikke en ledig stund for grønne spillere, der søgte førstehjælp. Værst gik det ud over el jefito Tarri, der efter kampen måtte en tur på skadestuen.


Næste onsdag er der showdown i Kibæk, og der ville det pynte gevaldigt om de evigt-grønne igen kom op på den hvide sejrshest.

Haunstrups målscorer, Igor Petricevic. 

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar