Fjelstervang IF – Haunstrup IF Old Boys

De gamle drenge var mødt op uden bid i gebisset, og så vandt Fjelstervang fortjent over et tandløst Haunstrup-hold.

Stimen brudt

Så lykkedes det endelig lokalrivalerne fra Fjelstervang at bryde den lange stime af HIF-sejre, og for første gang siden Kong Hardeknud trådte sine barnesko i Dannevang at vinde over de grønblusede.

For The Evergreens er der et godt stykke op til formen fra sidste sæson, hvor det gik med hæl og tå friskt over Limfjordens vande. 

Mod de røde rivaler var der ikke meget, der hang sammen for HIF: kampiver, kondition, koncentration i afleveringer og krudt i de forsvindende få afslutninger havde borte alle taget. Og så måtte det jo næsten enden med K.O.

Savnes: mere boldomgang

Fjelstervang derimod var opsatte, meget nærgående i taklingerne og to ud af i alt tre chancer omsatte de til en fortjent 2-0 sejr i en gennemgående fair-spillet kamp, hvor dog undertegnede efter en lille hævnaktion måtte tage en ti minutter i skammeren og mod slutningen af matchen led en overivrig Fjelstervanger samme grumme skæbne.

Skal HIF op i sadlen igen næste onsdag, når Gullestrup gæster Haunstrup Stadion, skal der graves mere ide og omtanke frem i spillet, sådan at gårsdagens lossende langsparker-recept behændigt bliver sparket til hjørne.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar