Hammerum IF – Haunstrup IF


Tredje gang blev lykkens gang for HIF, der efter to uheldige nederlag tog godt og grundigt revanche i gårsdagens kamp med en sejr på hele 7-1.

Intens åbning

En blæsende kold bane 1 lagde nydeligt græstæppe til, da ungersvendene fra Hammerum tog i mod et opsat HIF-mandskab.  På HIF-mål fik nok en mand debut, en opgave han løste rigtig fint.

Hammerum lagde de første 10 minutter ud som lyn og torden med rene kamikaze-angreb, hvor hele holdet kom galopperende hen over stepperne, men det efterlod så også huller så dybe som Marianergraven bagtil – og i det dybe hul skulle Hammerum, som kampen udviklede sig, blive stedt til hvile med dårlig organisation på holdet som en tonstung cementblok om fødderne.

HIF overtog snart alt initiativ og pressede så højt oppe på hjemmeholdets banehalvdel, at de røde havde stort besvær med at få bolden ud af farezonen ved målspark.

En rød gummibåd på et frådende grønt hav

Og efter et af de mange gode hjørnespark fra Buster, steg Den nordafrikanske højdespringer, Mohamed til vejrs og pandede bolden ustoppeligt forbi målmanden til et hurtigt føringsmål for The Hulks.

0-2 blev det kort efter, da undertegnede gled forbi tre røde spillere og fra baglinjen kunne spille bolden tilbage til William, der sikkert scorede sit første mål i den grønne trøje.

Den røde skude snurrede hurtigere og hurtigere rundt på det oprørte grønne hav, mens HIF først for alvor var begyndt at skyde sig ind på målet.

Chancerne faldt som perler på en snor, og på lynsnare omstillinger ramte missilerne fra Buster, Jonas, Tarri og to gange Lille a (Anders), den synkende gummibåd fra Hammerum, mens Store A (den anden Anders) måtte nøjes med lige ved og næsten på et fornemt langskud.

Hammerum fik reduceret en enkelt gang, men ellers var der lukket for det varme vand, bortset fra fra ude i de skoldhede brusere efter kampen.

Individualister vs kollektiv

Haunstrup havde chancer til at lave mange flere mål, men syv mål må alligevel siges at være tilfredsstillende i en kamp, hvor der bare var klasseforskel.

Hammerum havde åbenlyst enkelte gode individualister, men intet hold; mens HIF fremviste et stærkt sammentømret kollektiv tilsat mange fornemme enkeltmandspræstationer.

Nu er det bare at ride videre på den grønne bølge, når HIF på fredag møder ærkerivalerne fra Sunds i Sunds. En kamp mellem de tog plejer at være ensbetydende med højt hår, mange mål og et temperaments-termometer i det højrøde felt.

Hammerum If- Haunstrup IF : 1-7

Målscorere fra HIF: Mohamed, William, Buster, Jonas, Lille Anders (2) og Thomas Tarri. 


Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar