Haunstrup IF – FodboldholdetHerning


Præcision, timing og bare en lille smule held var de manglende ingredienser, da HIF åbnede forårssæsonen med et ufortjent hjemmebanenederlag.

Solen skinnede fra en lyseblå forårshimmel, da HIF bød de sortklædte ulykkelsesfugle fra Herning velkommen på Haunstrup Stadion. 

Det foregik på en bane, hvis tarveligt langhårede og bakkede underlag i folkemunde har givet den navnet ’Tue West’ eller ’Vildnisset’.

HIF lagde ud med et gevaldigt pres de første ti minutters tid, hvor Golden Boy Goldenbeck blot var centimeter fra at give de grønne en drømmestart.

Tavse saltstøtter

Men efter den gode indledning faldt standarden hurtigere end den amerikanske bankaktier i det herrens år 2008: afleveringerne ramte sådan cirka lige så præcis som Kong Volmers røv i måneskin, opdækning var en for længst glemt by i Hviderusland, og taklingerne havde timing og finesse som Donald Trumps tweeter-opslag.

HIF stod som tavse saltstøtter i det synkende kviksand, og på deres første af vel reelt kun to farlige chancer bragte ravnefuglene fra Herning sig i front, da den colombianske terrier, Tarri, uheldigt rettede et skud på mål af, så den snød den debuterende mand i mål, ’Truckeren’ aka ’Valle’, og bolden endte med at give netmaskerne et hørligt smækkys.

2. halvleg var langt bedre uden dog at være prangende. HIF  satte sig nu tungt på spil og chancer. Men foran mål brændte vi stærkere end sommersolen i zenit – det sved bogstavelig talt i øjne som i luvslidte moral.


Wizard where art thou?
Ravnefuglene havde forhekset målet, og i dag var der ingen troldmand i grønt, der var i stand til at bryde forbandelsen.

Ude på backen satsede den osmanniske janitshar, Ismail, alt, inklusiv sit mest dyrebare, kronjuvelerne, der efter farlig nærkontakt med læderbolden, dog kom hjem, men nu i dobbelt størrelse! En anden vildfaren bold stjæl denne ordkløvers hørelse, og sådan kan det jo gå.

Dommeren var lige så afslappet og overbærende som Ayatollahen i Iran, og under kjortlen havde han et helt spillesæt af gule kort, som han da også flittigt viste frem, ikke mindste efter at stemningen blev markant dårligere de to hold imellem, da en af udeholdets spillere flot demonstrerede, at han havde samme forhold til Fair Play, som Sepp Blatter har til hæderlighed.

Alt i alt et temmelig skuffende resultat for de grønne, der på en bedre dag burde have høstet tre sikre point. 

Nu endte det i stedet med et ærgerligt 0-1 nederlag, men mon ikke det bliver bedre og grønnere hen af vejen. Sæsonen er lang og først lige kommet i gang.


Tirsdag den 18, april spiller HIF næste gang mod Engesvang. 


Haunstrup IF opstilling mod FodboldholdetHerning

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar