Gamle mænd i nye tider


HIF – Kibæk 4-0. HIF Oldboys sparkede hul på den nye sæson med en firestjernet præstation mod et Kibæk-hold med kun ti groggy mænd i ringen.


Ny begyndelse

Onsdag aften markerede ikke kun opstarten på en ny sæson, men også begyndelsen på en ny ære.

Vi mistede fornyelig holdleder Finn Madsen, der i hele 25 år trofast var holdleder og vel det nærmeste man kommer en institution i og omkring klubben.

Et stort tab som blev markeret før kampen med ét minuts stilhed.

Knud Andersen bistået af anfører Arne, vil fremover være holdledere for The Evergreens og, holdet gav dem en ganske god debut.


Blå og gul

Udeholdet mødte op kun ti mand høj.

Det var noget af en fejltagelse, og som for at føje spot til selvskade, gemte de normalt gul-blå reservesvenskere sig i dagens match bag en nærmest mariehønerød-bluse. Men et nyt friskt look hjalp ikke Quebeck-boerne. De blev sendte retur sydpå -  godt og vel ligeså gule og blå, som det har været standard på det sidste.

I første halvleg var der dog ikke meget at råbe hurra for. I strid modvind blev det kun til enkelte chancer til de evigt grønne, mens de største muligheder faktisk tilfaldt et bravt kæmpende udehold.

Men i anden halvleg blev Haunstrup-bissen dog skruet helt anderledes stramt på. Kibæk blev tappet for kræfter, og chancerne faldt så tæt som regnen i november-måned.


Målmandsposten, en sand hovedpine

Der blev dog brændt flere 100 procents chancer end dæk til en god kogerfest i Spjald. Langt om længe fik vi dog hul på den betændte byld - Michael leverede klemmet, og Ryan gjorde behændigt arbejdet færdigt.

Rasmus ’Gulddreng’ fra serie 6 var én blandt flere der på grund af mandefald, var blevet rykket op til de helt tunge drenge i Old Boys-ligaen.

’Gulddreng’ takkede for tilliden med to gyldne kasser, mens Michael hamrede det sidste søm ind.
Michael, hvis påståede rocker-hovedpine ellers fra kampens start helt havde afholdte ham fra en plads lige midt i målet, kom magisk til hægterne, da en ny og langt bedre udsigt til en position som spidsangriber nu materialiserede sig.

Og så fordampede kraniesmerterne hurtigere end morgenduggen i Sahara-sandet.

Tennischifre havde målt på chancer ikke været uretfærdigt, men dog en god opstart og selvtillidsoptankning, inden det næste onsdag går løs mod de rigtige røde djævle fra Sunds.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar