Haunstrup – Engesvang Fremad

Foråret lader vente på sig, og det er måske grunden til, at de grønne fra HIF ikke er sprunget ud i fuld flor endnu, og derfor at de for anden gang i træk måtte lide et snævert nederlag, denne gang med cifrene 2-1 til Engesvang.

Så langt væk at Engesvang ikke en gang selv ved, hvor deres spillested ligger, drog de grønne ørne ud opsat på oprejsning efter sidste uges unødvendige nederlag til FodboldholdetHerning.

Hvis og hvis min r** var spids …

Og det lysnede bestemt også i første halvleg, hvor de Barca-udklædte Engesvang kun svang sig op til sporadiske chancer, fordi HIF fornemt formåede at presse hjemmeholdet til fejl og selv skabte en håndfuld gode målchancer på hurtige  omstillinger, hvoraf en af Goldie i to omgange blev omsat til mål. 1-0 til pausen for HIF, mens hjemmeholdet lå i strid med sig selv.

Hvis bare en fodboldkamp kun varede én halvleg, ville HIF stryge mod tinderne, men sådan er det jo desværre ikke, og som man så smukt siger på engelsk: if my aunt had balls, she'd be my uncle .

Kollektivt sammenbrud

Nej, der er ingen vej uden om det: 2. halvleg var rædselsfuld for Haunstrup, hverken afleveringer, opbakning eller tacklinger sad som i første halvleg, og godt hjulpet på vej af kedeldragtbeklædte skrighalse fra Engesvang-ultras, genvandt hjemmeholdet modet og scorede to gange.

HIF var tæt på med en hård venstrefodsafslutning på stolpen fra Lille A, men det var desværre stolpe ud.

Frustrationerne sad ude på tøjet, og to grønne mand måtte derfor sendes i skammekrogen efter ostemadder.

Dommerpræstationen var ikke ligefrem til UG med kryds og slange, men det ændrer ikke på, at HIF i 2. halvleg undergik en skændig forvandling fra mænd til mus.

Hjemmeholdets sejr var vel fortjent set ud fra 2. halvleg, men i første skulle Hulks have kendt deres besøgelsestid. Det gjorde de ikke, og så måtte vi tage ligeså tomhændede hjem, som vi kom.

Næste søndag går jagten på point ind, når HIF gæster Hammerum IF.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.