Kampreferat: Haunstrup IF – Karstoft IF


Det holdt længe og hårdt, men til sidst blev de blåskimlede Kartoffel IF effektivt most i den grønne
morter fra Haunstrup med en 4-1 til følge.

I optakten til kampen forsøgte Kartoffel IF med en gang psykologisk krigsførelse at ramme Die Grünnes med en udmeldinger om, at man ikke kunne stille fuld hold, og vi derfor måtte belave os på en gang uværdig 9 mod 9 i stedet. Det blev dog ved den løsagtige snak for Herning Fremad-look-alikes mødte nu op fuldt besat på alle pladser.

Ny mand i trænersædet

Da Kenneth ’Wahnsinn’ er sendt på rekreation et sted i det midterste hav, trak Thomas Tarri troligt i træner-habitten, hvilket passede ganske fint, da han fra sidst i Sdr. Felding havde forløbet sig til to gange gul feber.
Tarri i nyt trænersæt

Og El jefe colombiano styrede med en atatürks jernnæve begivenhederne fra sidelinjen. Med Tarri ude havde Romme, denne gang klædt helt i grønt, derfor æren af at bære bind.

Med henholdsvis sejr, uafgjort og nederlag i de tre første kampe ville lidt skæven til gudernes hidtidige terningkast forudsige en grøn sejr, men guderne er som bekendt både lunefulde og uransagelige.

Cristiano var på toppen og lå på toppen ved siden af Mikkel ’Ræv’, mens den driftssikre wingback Indiana Jones, som et eksperiment i løbet af kampen blev kastet ind i midterforsvarets tætte jungle.

Verden er ond og uretfærdig!

Kampen blev fløjtet i gang og efter lidt vaklen de første 10 minutters tid, satte Hulks sig tungt på begivenhederne, men overtag i spil forvandlede sig ikke uden videre til de helt store gyldne muligheder. Gæsternes spil baserede sig på defensive dyder og hurtige omstillinger, og det var netop efter en sådan, at de stik mod al verdens retfærdighed gjorde det til 1-0.

Lidt tøven mellem forsvar og målmand Michael Learns To Rock og Kartoffel IF knoldsparkede bolden i kassen. Michael og forsvaret tog siden grundig fat og rystede effektivt usikkerheden af sig.

HIF fortsatte med at presse på, men hovedet hang lidt tungt på brystet, da også den marokkanske elegantiers mål på hovedstød ikke blev set af manden i sort. HIF gik til pausen, bagud med én pind.

Piratskibet er ladet med mål

2. halvleg og kræfterne sivede ud af en ellers god defensiv fra gæsternes side, mens et stadigt mere aggressivt Haunstrupmandskab huggede på det meste – som blodrøde pirater på et bordet skib. Og hvem andre end den rygende søulk Kaj ’splitteminebramsejl’ Jensen svang venstre træben og forvandlede en fin Cristiano-assist til en flyvende kanonkugle, der aldeles splintrede gæsternes net – Argh, argh!

Who you gonna call?
Endelig kom der hul på bylden, og spørgsmålet var så: Who you gonna call? Svaret var naturligvis ghost Buster. Denne hoppede efter en lille overophedning fra sidelinjen og ind på plænen og scorede to gange tæt ind under mål. Indimellem nåede også Mikkel at sætte et hug i piratskæftet.

En helt fortjent, men hårdt tilkæmpet sejr mod et Karstoft-mandskab, der bevidst om egne dyder, længe holdt HIF-kæmperne fra fadet.

Tre point og HIF er igen med i topkampen, der som i la Liga tegner til at blive en neglebidende menage a trois mellem Sdr. Felding, Nr. Virum og Haunstrup IF.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar