Kampreferat Haunstrup IF – Sunds IF Old Boys

Det holdt hårdt for de grønblusede, der kan takke en god 2. halvleg for at sejren kom i hus, mens de
røde fra Sunds må ærgre sig gule og blå over ikke at kunne holde tomålsføringen fra 1. halvleg.

Sunshine Reggae og spildte chancer

Temperaturen hastede op over de 30 grader, og sommersolen bankede fra en koboltblåhimmel ned i hovederne på de 22 mænd samlet til kamp på Haunstrup Arena.

Den omvendte kamp vandt HIF i overlegen stil, men denne gang kneb det gevaldigt. Det store boldovertag og mange HIF-chancer til trods, var det effektive Sunds, der på holdets første chance bragte sig foran med 1-0. HIF fik dog kort efter udlignet efter fornemt opspil, der ypperligt blev afrundet med en hælaflevering fra T-Igor til Anders ’Pjævski’, der resolut knaldede bolden op i nettaget.

Det var så også noget af det sidste, man så til den bosnisk-serbiske Panzer, før solstik og for meget havearbejde satte tanken ud af spil.

HIF vadede i chancer, men afslutningerne var ofte forhastede og/eller en bedre placeret medspiller skulle have haft bolden. Sunds var derimod kolde i og på heden og udnyttede igen to gange kynisk deres chancer mod en HIF-defensiv på tidlig badeferie. 3-1 nede ved pausen for Die Grünnes.

En fodboldkamp har to halvlege …

Godt gennemstegte vendte spillerne tilbage til 2. halvleg, og så kan det ellers nok være, der kom gang i sommerfesten: Niels Haunstrup gjorde det til 2-3, mens en-fra-ferie-veludhvilet-Arne kastede sig ind i modstanderens felt, som en assyrisk løve blandt sagtmodige lam, og med sin hidsige boldjagt tvang 'Sølvræven' Sundskeeperen ud i et klodset straffespark, som 'The Ever Cold Iceman', Mohamed, sikkert omsatte til en udligning.

Så begyndte sikringerne på Sunds-holdet ellers at springe, og to af de røde måtte se gult.

HIF sad totalt på kampen i denne fase, og den-af heden-uberørte-og-altid-kølige-Mohamed kunne med et velplaceret spark efter en returbold bringe Haunstrup på sejrskurs.

Frustrationerne var store hos modstanderen, der mærkede, hvordan en sejr gled ud af deres svedige håndflader. De rødes ærgrelser blev ikke mindre, da Kaj ’Uwe’ Jensen legede Laudrup og med en lang følt yderside fandt det fremadstormende ’Hvide bæst’ (c’est moi), der med en klassisk Bergkamp loppede bolden over Sunds-keeperen og ind i mål.

Carsten fik muligheden for at øge føringen helt alene med målmanden, men støvlen må have siddet skævt på foden, for bolden havnede et godt stykke inde i Albæk.

Sunds, derimod, fik på deres vel fjerde chance igen scoret og skabte på ny spænding om resultatet, men med fight og de sidste iltreserver holdt HIF de røde stangen.

En fortjent sejr og cementering af 2. pladsen i gruppen med 18 point, fire mere end Fjelstervang på tredjepladsen, med 3 point op til Ejstrupholm inden den sidste kamp ude mod Gullestrup.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.