Kampprogram Old Boys efteråret 2016Forårssæsonen blev rundet af på fornemste vis for Haunstrup Old Boys, der ude sejrede over Gullestrup IF. Forårsregnskabet kan således gøres op med 6 sejre, 3 uafgjorte og kun ét nederlag i 10 kampe med en målscorer på 29-22. Dette rakte til en flot 2. plads i puljen, 3 point fra et meget stærkt Ejstrupholm-mandskab.

Inden Old Boys-holdet kan gå på en fortjent sommerferie, skal der lige afvikles to kampe i efterårsturneringen de to kommende onsdage. De to kampe er rykket frem for at udnytte sommerens milde og lyse timer, inden efterårets mulm og mørke sænker sig over mudrede, regntunge baner blottet for selv den mindste belysning.

Onsdag den 15. juni kommer HIF Old Boys på en særdeles vanskelig opgave ude mod et stærkt Kollund/Lind-Hold, inden Fjelstervang IF den onsdag den 22. juni gæster Haunstrup Arena

Hele kampprogrammet kan ses her:Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar