Indendørs fodbold i Snejbjerg med start tirsdag den 3. november


Nu da udendørssæsonen så småt er ved at være ovre, er det snart tid til at trække indendøre for her at holde formen ved lige samt finpudse - hvis ikke  ligefrem videreudvikle de tekniske finesser med en hyggelig omgang indendørsfodbold.

Fra uge 45 (startende den 3. november) og frem til til uge 8, har Haunstrup IF fodbold hver tirsdag fra klokken 20.30 -22.00 bane 3 i Snejbjerg til rådighed.

Ældre såvel som nye Haunstrup IF'ere er alle velkomne til at møde talstærkt op, så vi kan fortsætte den gode tradition fra sidste år.

Så gør som Ronaldo, Ronaldinho, Robinho og spil indendørs fodbold ;-)
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar