Ejstrupholm IF - Haunstrup IF Old Boys kampreferat

HIF havde flere muligheder for mål end selv Bjarne Riis har haft for at tale sandt, men værten var ond og uretfærdig og i stedet for sejr eller i det mindste uafgjort, fes det ud i det rene blålys og bar røv i måneskin for de grønblusede

Sensommervejret smilede med gylden glød på Ejstrupholm stadion, da de to hold marcherede ind til opgøret. Haunstrup IF havde revanche til gode mod Ejstrupholm der har vundet de sidste par kampe mellem de to klubber.

Ejstrupholm forsøgte på vanlig vis at spille sig frem til åbne chancer, men Haunstrup-defensiven stod kompakt og sørgede for at Ejstrupholm ikke blev rigtig farlige i 1. halvleg. HIF stillede med to hurtige, unge  fløje i skikkelse af Rasmus Lind og Steffan Storm, så efter få boldberøringer var recepten at slå den ud på siden, hvor de to sprintere overløb deres oppasser.

Bolden ville ikke ind

På denne vis kom Haunstrup til mange store, åbne chancer: Michael Learns To Score knaldede bolden på stolpen, så den sikkert endnu dirrer, og både Lind og Storm kom til store, åbne målchancer. Men når selv ikke Kaj Måltyv kan score helt fri foran mål, så er den gal, helt gal.

2. halvleg blev fløjtet i gang, og det betød Old Boys-debut til serie 6 træner, el stratego Kenneth Vonsild, der blev budt velkommen i de voksnes rækker med en gemytlig 120 kilos stempling, som det jo er kutyme at gøre i Old Boys-rækken.

Kiks til aftenkaffen

Efter defensiven længe havde været i sikker kontrol, smuldrede de grønne forsvarsværker i 2. halvleg.

Kimsillas, der igen tog mange redninger for holdet, valgte pludselig at storme ud i feltet med noget der grangiveligt var en en strakt high five-hilsen. Den ignorerede den uvenlige modstander på det groveste, og som for at føje yderligere spot til skade, havde han ovenikøbet den frækhed at trille kuglen i mål.

Lidt senere gik Tempo-Torben helt ned i kadence og trillede kuglen tilbage mod Kimsillas. Bolden var så luddoven, at den simpelthen bare stoppede op på mellemvejen. En taknemlig Ejstrupholm-krejler kom imellem, han sagde farvel og tak, og så var han kørt. Resultat:  2-0 til hjemmeholdet.

Kimsillas, som vi kender ham
Der blev ikke scoret yderligere i en intens, men fairspillet kamp.

Konklusionen må være, at Haunstrup IF simpelthen ikke kendte sin besøgstid, og derfor måtte de bøde med endnu et nederlag til de ferme krejlere fra Ejstrupholm.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.