Kampprogram foråret 2019


DBU og DGI har nu afsløret, hvorledes turneringerne (trænings-såvel som de egentlige turneringer) tager sig ud for såvel de to seriehold som for Old Boys holdet i Haunstrup IF.

Serie 6 

Træningsturnering
Serie 6-holdet tager fat på den første træningskamp på søndag hjemme mod Vind IF.
Lørdag den 23. marts gælder det så ude mod Ørnhøj/Abildå B1986, mens sidste træningskamp, før det for alvor bliver alvor, er ude mod Skjern GF den 29. marts.

Turneringen
Haunstrups serie 6 hold er i foråret kommet i pulje med: Aulum IF, Herning IK, Herning KFUM, Ikast FC  og Vorgod-Barde Motion og Fritid

Ballet åbnes for de grønne hjemme mod Herning IK søndag den 7. april kl. 12.00.

TURNERINGSPLANEN FOR SERIE 6 KAN SES HER


Serie 5

Træningsturnering
Det lukkede serie 5 i Haunstrup har allerede skudt træningsturneringen i gang. Det gjorde holdet lørdag den 9. marts, hvor de på hjemmebanen i Haunstrup spillede 2-2 med Fodboldholdet Herning. 

Lørdag den 16. marts skal de spille ude mod Hammerum, mens Tvis Fodbold venter søndag den 24. marts, inden træningstunreringen for serie 5 rundes af med en hjemmekamp mod Snejbjerg SG&I.

Turneringen
Som serie 6 tager også serie 5-holdet fat på turneringen den 7. april, dog først kl. 16, hvor Snejbjerg kommer på besøg. Serie 5-holdet er udover Snejbjerg SG&I kommet i pulje med Fjelstervang IF , Fodboldholdet Herning, Herning KFUM samt Kibæk IF.


Old Boys 

The Evergreens springer træningskampene over og går direkte i gang med turneringen onsdag den 3. april kl. 19.00 (Haunstrup-tid), hvor de evige lokalrivaler fra Fjelstervang kommer på besøg til nok et slag på heden.

Udover Fjelstervang IF er Haunstrup IF Old Boys i pulje med: Sunds IF, Lind OB, Hammerum IF OB, Videbæk IF og Feldborg-Haderup IF.


Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar