Vorgod-Barde - Haunstrup IF: 5-1

Haunstrup Hulks holdt længe stand mod de blåklædte, 'Flying Superkids fra Vorgod-Barde, men i 2. halvleg løb de tungere Hulks tør for kræfter i det suveræne førerholds hurtige boldomgang.

Det lukkede Vorgod-Barde-hold har de sidste par år uddelt nogle gevaldige øretæver til de grønklædte, men i gårsdagens match tog begivenhederne hvert tilfælde til at begynde med en noget uventet drejning.

Grønne mænd og Flying Kids

HIF red videre på den bølge af godt spil og fight, der gav sejr i tirsdagens udekamp mod Sinding, og de første 10-15 minutter stod de grønne godt forskanset og slog til med et par hurtige kontraangreb.

Og i et ad disse slap Rasmus Gould fri i feltet, men blev bremset med ulovlige midler. Dommeren tøvede ikke, men pegede på straffesparkspletten. Mohamed omsatte sikkert chancen til mål og 0-1 til udeholdet.

Det var en bet for hjemmeholdet, der med en sejr i dag ville tage et gevaldigt skridt mod oprykning. men til trods for et tungt, tungt pres lykkedes det længe HIF, at holde de flyvende superkids nede på jorden.

HIF byggede en forsvarsmur, der med  resolutte indgreb tog broden af de ustandselige angreb. Inden pausen lykkedes det dog Vorgod at score en enkelt gang og bringe balance i regnskabet.

Hulk var træt

Problemet for HIF da de gik ind til 2. halvleg var til dels at flere mand allerede var blevet skadet i løbet af de første 45 minutter, og dels at HIF havde slidt så hårdt for at følge med de hurtige hjemmeholds-drenge, at kræfterne var få.

Vorgod derimod havde fået løftet selvtilliden efter at have udlignet, og de rullede nu hele arsenalet ud. Bølge på bølge af angreb skyllede ned mod Kaj i mål, der afværgede mange forsøg, men alligevel måtte se sig passeret fire gange i 2. halvleg.

HIF kom til enkelte chancer ,og blandt andet Anders Nielsen var centimetre fra at bringe HIF, hvert tilfælde resultatmæssigt tilbage i kampen, men bolden blev reddet på stregen.

Og så må vi nok også bare erkende, at da The Flying Superkids fra Vorgod for alvor fik foldet vingerne ud, var de bare en klasse eller to bedre end The Hulks.

Til alle de grønne spillers ros skal det med, at vi kæmpede og hjalp hinanden så godt vi kunne -  og så er det ingen skam at tabe til et bedre hold.

The Flying Superkids fra Vorgod er det bedste hold i puljen, og de lader til at  have fast flyvekurs mod oprykning. Ud fra vores kampe mod dem, er det svært at sige andet end, at det er fuldt fortjent.

Vorgod har kurs mod toppen

For HIF gælder det nu på søndag årets sidste turneringskamp mod Vinding.

Der bliver der forhåbentligt noget af fejre, og ligegyldigt hvad vil en kold øl og en varm pølse blive nydt i klubhuset som afrunding på sæsonen 2017.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.