Haunstrup IF - Vind IF: 4-3

En besynderlig, men intens kamp endte med sejr til et hårdt kæmpende HIF-hold, der spillede som en blød pose vingummibamser, men sloges som de arrigste jomsvikinger.

Første kamp i sæsonen efter sidste weekends af Aulum aflyste kamp. Coach Romvig fik sig en tidlig hovedpine, da tre mand var akut sengeliggende slået ned af pest og svindsot. Heldigvis kunne Old Boys-kæmperen Thorkild træde til med kort varsel.

Vind på Vækstfremmere?

Kampen gik i gang og de blåklædte kæmper i basketballstørrelse fra Vind IF satte sig tungt og ensidigt på spillet. Meget mere en to afleveringer i træk blev det ikke til for et famlende HIF-hold.

Men stik mod spil og dominans var det HIF, der gjorde det til 1-0. Thomas bragede et frispark afsted, som Vind-keeperen ikke formåede at holde, og så var Mohamed over bolden som en mis og skubbede den let i mål.

Det blev også til 2-0 for de grønne, da en kombination mellem Frederik og undertegnende førte til en lang bold fremmod Buster, der overløb forsvaret og sikkert udplacerede målmanden.

Vind var dog særligt farlige på hjørnespark qua deres jættestørrelse, og det var netop efter et sådant at udeholdet før pausen fik reduceret til 2-1.

Bølgetop, bølgedal og bølgetop

Efter pausen lod det grønne murværk til at krakelere. Spillet var som før pausen ad hekkenfeldt for HIF, men indtil nu havde defensiven dog holdt. Nu opstod der midlertidigt sprækker, og en af dem udnyttede Vinds overjætte til at tordne en bold i mål til udligningen 2-2.

Hvis man indtil nu havde kunnet bevare bare en vag illusion om, at den temmelig vankelmodig dommer havde noget, der tilnærmelsesvis mindede om overblik og greb om kampen, så satte han nu alt ind på at vise, at der var gjort regning uden vært med en fuldfed buket af uforståelige og forvirrende kendelser.

Én af disse var straffesparket til Vind, der gjorde det til 2-3 for udeholdet. Forseelsen var der, men tydeligt for de fleste blev den begået uden for feltet.

Stemningen mellem de to hold gik fra dårlig til fjendtlig, og efter en forseelse og et mindre klammeri mod en Vind-spiller, fik undertegnede et dumt, men desværre helt fortjent gul kort for overfusning af dommeren.

Men én mand nede tog en vis herre fat i de grønblusede, der nu lagde tryk på det ellers gennem-hele -kampen-boldstyrende Vind.

Christian stod klar i feltet til at modtage bolden på hjørnespark, men blev brutalt mejet ned. Dommeren pegede på pletten og Mohamed omsatte sikkert til udligningen 3-3.

Og minsandten om ikke det 5 minutter før lukketid blev til 4-3. Buster blev sendt afsted på en perfekt aflevering fra Mohamed, og førstnævnte sparkede ganske køligt bolden i en blød bue over målmanden og ind i mål.

Bølgetop og bølgedal endte alligevel med en sejrs-surf på den bølgen blå.

Vind IF var et godt- og på dagen langt bedre spillende hold end HIF, men forskellen var nok, at kun det ene hold blev ved med at tro og kæmpe til sidste dommerfløjt - Fino alla fine - som man siger i det italienske.

På søndag gælder det så endnu en hjemmekamp, når Sinding gæster Haunstrup Arena. Resultatet må gerne bliv det samme, men spillet skulle meget gerne forbedres betragteligt.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.