Haunstrup - Hodsager UF

HIF sat en 2-0 føring over styr i 2. halvleg og endte med at tabe til et på dagen bedre Hodsager-mandskab i den sidste træningskamp inden det for alvor bliver alvor.

Højt at flyve, dybt at falde for de grønne ørne fra Haunstrup, der i 2. halvleg faldt sammen som et algeirsk kludetæppe

Kampen blev indledt med et minuts stilhed til ære for Hodsager UF’s formand, der tragisk afgik ved døden i denne uge, kun 38 år gammel.

Slå først, Frede!

Dommeren havde dog kun lige fløjtet kampen i gang, før end at Hodsagers målmand måtte bukke og plukke bolden ud af rusen. Det var HIF, der som torden og lynild slog til, og helt ulig de tidligere kampe skulle holdet kun bruge én chance til at få bolden i nettet. Mikkel var manden, der brugte indersiden og bragte HIF i front.

Hodsager var groggy, og både Gulddreng og undertegnede kunne med lidt held i sprøjten have øget føringen. Det blev i stedet Anders, der gjorde det til 2-0.

Buster sendte en lang bold afsted og serverede dermed den varme kartoffel på et skinnende sølvfad for den hidsigt galopperende Anders, der tog et par træk og derefter sikkert udplacerede målmanden.

Farligste føring, ever!

En god 2-0 føring at drikke pause-te på, men der var dog ingen grund til overdreven optimisme fra HIF’s side. Godt nok førte vi 2-0 på to gode kontraer, men spillet havde været ikke eksisterende. HIF formåede ikke at holde på bolden, få gang i kombinationerne, og trods to kolde spand vand i krydderen åd Hodsager sig gradvist mere og mere ind i kampen.

Som salige Ricardo altid sagde er 2-0 den farligste føring. Holdleder Romme skiftede tre mand ud i pausen, men den sidste mundfuld te var vel knap nok dryppet af hagen, før end Hodsager fik reduceret på et straffespark, der vist blev begået uden for feltet.

Og nu gik det pludseligt meget stærkt: i første halvleg havde HIF formået at holde stand mod Hodsagers offensiv, men nu hoppede Hodsager alt for let over skanserne og satte Haunstrup under et gevaldigt pres.

Grønne ørne med stukkede vinger

HIF blev løbet over ende, markeringerne var for sløsede, kommunikationen ikke-eksisterende og batterierne tappet for energi – ikke mindst da først én og derefter to grønne ørne fik stukket vingerne med gule kort.

Hodsager kom først på alle bolde og på et fornemt comeback, der vidner om en stærk holdkarakter, scorede udeholdet fem mål i en anden halvleg.

5-2 til Hodsager og en fortjent sejr til det klart stærkeste mandskab HIF1 mødte i træningspuljen. Men det var samtidig også den dårligste kamp af Haunstrup Hulks.

Men man siger jo, at generalprøven skal være lidt af en katastrofe, for at premieren bliver god. Står dette stadig til trone, lover det særdeles godt for HIFs første turneringskamp på næste lørdag, hvor vi tager imod Fodboldholdet Herning på Haunstrup Arena med kampstart fra kl. 14.00.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.