Sund(s)fornuft: Haunstrup Hulks sejrede ude over Sunds

3 flotte mål, 2 dumme mål og 1 god gang fodbold fra The Hulks, der gjorde helvede hedt for de røde plageånder.

Knæk og bræk-pølser

Det var et afbudsramt HIF mandskab, der var draget til Sunds for i den anden af tre træningskamp at møde en af de kommende rivaler i dette forårs puljespil.

Som noget nyt havde Kenneth ’Kæænd dine pølsefingre på knækket’ Vonsild indvilliget i at trække i målmandsskjorten. Men det, der tegnede lovende, endte brat og det før end det begyndte, da en blød ballonbold under opvarmningen vel nærmest rev det meste af eks-trænernes arm af.

En grum skæbne og så måtte en meget modvillig Michael modtage målmandshandskerne, mens en Apache helikopter fløj afsted med Kenneth, eller hvad der var tilbage af ham - og hans hånd, der skulle til observation og have jod på.

Sildig opvaagnen

Solen tittede frem som spillet skulle i gang, men én der ikke dukkede rettidigt op,  var dommeren, der ikke var indstillet på sommertid, og så måtte en Sundsmand svinge fløjten, til dommeren blev vækket af sin tornerosesøvn.

Efter en vanlig, lidt usikker start satte HIF sig på spillet, og opsangen fra sidste kamp om at skyde mere på mål, var i den grad blevet hørt, sheriffen skød fra alle mulige og umulige vinkler, men ind kom bolden foreløbig ikke.

De røde djævle havde gravet den altid trælse Jimmy ’Hoffa’ op, men den hurtigt løbende tre-meter-mand, blev dækket godt op af de grønne, og særligt ’Stormen’ greb sikkert ind til Djævlens store fortrydelse, hvorfor han i magtesløs frustation klaprede med hovene og hamrede de hornede næver mod ’Stormen’, hvilket den klatøjede dommer så takserede til ti-minutter i skammekrogen.

Godt spil og flotte mål

Første halvleg sluttede efter 56 lange minutter uden mål, men med et velspillende gæstehold i klar dominans. 2. halvleg varede vel kun 25 minutter, men indeholdt til gengæld hele fem mål.

Chancerne var mange for HIF, men der skulle et flot hovedstød fra ’Gulddreng’ til, før end den hidtid så tavse måltavle fik mæle.

Et millimeter præcist indlæg fra Buster på højrefløj dirigeredes via Ramus Goldenbecks gyldne lokker i mål.

Kort efter var den gal igen, da ’Kalle’ slap fri i feltet, spillede bolden tilbage til undertegnede, der lobbede bolden over en-i-luften-hængende målmand og ind i mål – og så var det tid til en klassisk Roger Milla-regndans.

Dans, eller jeg visner!
Sømmet til 3-0 kom, da Sundsmålmanden var gået på en længere skovtur, og langt ude fra tog Buster chancen med venstreskøjten og sendte bolden i en høj blød bue over keeperen og ind i mål.

Sunds var møre og bad om nåde: de ville at kampen skulle fløjtes af. HIF gik modvilligt ind på et kompromis, og kampen blev forkortet med en 20 minutters tid.

Det var dog som om HIF nu havde mistet noget af koncentrationen og tændingen, og Sunds fik helt unødvendigt først reduceret på straffespark og senere yderligere reduceret på en friløber til Jimmy ’Hoffa’, der måske, måske ikke stod i offsideposition.

En fornemt spillet kamp af HIF Hulks, der på lørdag den 1. april hjemme møder Hodsager i den sidste træningskamp inden turneringen begynder.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.