Fodboldåret der gak


Endnu et fodboldår er gået, og derfor er det igen tid til at gøre status over det forgangne.

Haunstrup Hulks

Serie 6 fik strid blæst i håret, da holdet i foråret landede i en særdeles svær pulje. Det gav ind imellem nogle store og undertiden ligefrem sviende nederlag.

Højdepunktet kom uventet mod det suveræne førerhold Herning Fremad, som Haunstrup IF efter en heroisk fight besejrede på udebane med 2-1. Det til trods måtte HIF tage til takke med en næstsidste plads. Det var dog lige nøjagtig én placering bedre end Snejbjerg.

Efter sommerpausen kom Haunstrup i en langt mere medgørlig pulje, hvor kun topholdet Sønder Felding for alvor skilte sig ud.

Haunstrup-holdet, der først og fremmest består af en flok raske ungersvende tilsat et par enkelte gråsprængte ulve, er gradvist lykkedes med at ændre tidligere sæsoners kick and rush til en langt mere spilstyrende stil.

Holdet sikrede sig en velfortjent placering lige under topholdet Sønder Felding.

Til trods for en lidt anden spillestil så er det dog stadig det gode kammeratskab og den fælles fight på banen, der er holdets vigtigste varemærke.

Serie 6 træner, Kenneth Vonsild, har efter eget ønske valgt at trække sig fra posten som holdets rorgænger til den kommende sæson, han fortsætter dog lidt endnu indtil en ny er klar til at overtage det prestigefyldte, men glohede trænersæde.

Rasmus Lind, der til foråret for en stund sætter karrieren på pause, når han udskifter HIFs grønne klæder med Civilforsvarets orange, scorede ved afslutningsfesten et regulært hattrick, da han både indkasserede prisen som årets spiller, løb med topscorerprisen samt driblede fiduspokalen hjem i præmieskabet. Et fornemt foreløbigt punktum, der kalder på et da capo.

Haunstrup Evergreens 

De evigt grønne fra Old Boys-holdet har i de forgangne sæsoner for alvor fået smag for sejrens sødme.

Således blev det i foråret til seks sejre, tre uafgjorte samt et enkelt nederlag i de ti kampe med en målscorer på 29-22. Det rakte til en flot andenplads i puljen, tre point fra et suverænt Ejstrupholm-mandskab.

Som det fremgår af holdbilledet, er det Movember hele året rundt for de fleste på Old Boys holdet

I efteråret gik det endnu bedre med sammenlagt syv sejre, en uafgjort og to nederlag, samt en målscore på 22-14, og hermed opnåede de garvede grønspætter en sikker førsteplads i puljen, fem point foran Gullestrup.

Det skal blive spændende at se, om holdet kan fortsætte de flotte takter, når bolden igen ruller på græs til foråret. I mellemtiden ruller bolden indendøre hver tirsdag fra kl. 19.30 - 21.00.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar