Haunstrup IF - Snejbjerg SG&I Old Boys kampreferat


Første sejr til HIF Old School Boys. Grøn er håbets farve (og islamismens ... men bare glem det igen!) og håbet fik vinger, da Old Boys-holdet tog sin første sejr i årets næstsidste kamp. At det så blev mod de orangeklædte lokalrivaler fra Snejbjerg, ja det gjorde det faktisk slet ikke værre.

De forbudte trin

Efter en velfortjent pointedeling på Snejbjerg Stadion i den første match mellem de to hold, var der lagt op til nok en spændende fight på Haunstrup Arena.

Et minut var knap kravlet afsted på dommerens schweizer-ur, før hjemmeholdet var millimetre fra at komme bagud: en tilbagelægning til keeper Kimsillas blev af denne udlagt, som en så god anledning som nogen, til at give sin i sandhed originale nyfortolkning af elg på gladtis møder de forbudte trin.


Denne omgang dirty dancing var ved at koste dyrt, da bolden langsomt trillede ind mod mål. Men med en sidste øjebliks krabbende kraftanstrengelse fandt Kimsillas tilbage til sit rette element og tæmmede det løsslupne læder.


Efter kampen blev de forbudte trin vekslet ud med en mere passende lanciers

Fight i provinsen

Kampen bølgede frem og tilbage dog nok med Snejbjerg som det mest boldbesiddende hold, og efter et kvarters penge blev en lang bold frem til en af de orange-angribere forvandlet til mål.

De gæve gallere fra Haunstrup bevarede dog trods skuffelsen og ansatser til knurrende selvjustits en enkelt fatning eller to, og et skud ude fra af denne blonde bladsmører ramte overliggeren og sprang ud til en vågen Mohamed, der med indersiden kunne udligne forskellen mellem de to hold.

Det til trods varede idyllen ikke meget længere end Carl Holst ministerkarriere, for et kraftigt anfald af brok blev vekslet til ti gule minutters tvangsbænkning, og så måtte de grønne mænd se sig reduceret til 10.

Det burde være til de orange-farvedes fordel, men HIF’erne tog blot arbejdshandskerne på og skrællede appelsinen med to scoringer: først satte den-fra-fodskade-og-fra-ægteskabets-hellige-forpligtelser-midlertidigt-tilbagevendte-Crazy-Horse-Peter sig igennem og gjorde det til 2-1 med en mellemting mellem et skud og en aflevering,

hvorefter Niels med Haunstrup i navn og blod gjorde det til 3-1 og derved, tilsyneladende, trådte den sidste saft ud af den vinterblege snejberg-frugt, der nu mere lignede en lille indtørret madarin end en solmoden og fast appelsin.

Alligevel fik Snejbjerg reduceret på et mål, der udsendte en tung og kvalmende odeurs af ‘Fragrance of offside’, mens Haunstrup fortsatte med at vade i chancer:

Michael-san udviste foreksempel en selvudslettende ærbødighed, da han med Snejbjerg-målmanden halvt druknet i en teske mudder, i to omgange valgte at spille ping-pong med stolpen i stedet for, som en simpel nidding, at trille bolden i mål. Således blev kampens spænding bevaret til det allersidste -  en i sandhed smuk gestus, fuldt på højde med den japanske høfligheds-etikette.

Old School swagger


Efter først at have uddelt ét gult kort var det som om den modne dommer blev nærrig, eller måske han bare havde glemte, at han stadig havde dem hos sig.

Hvordan nu end det forholdt sig, så undlod han, kun guderne kan vide hvorfor, at give Snejbjergs bagerste mand et stykke med pap. Snejbjergs allerbagerste mand, deres keeper-ish, tændte i øvrigt en regulær kriger, da han ved et hjørnespark følte sig befamlet på sin mandighed: sin halvvisne højre arm.

Kaj Jensen forsøgte på godt sindigt haunstrup-jysk at forklare bersærker-målmanden, at der nok var tale om, at det var en af hans egne holdkammerater, der lidet kammeratligt havde draget fordel af situationen og plejet usømmelig omgang med mål-staruttens albue.

En meget plausibel teori som Charles Manson dog ikke lod sig overbevise af, hvorfor undertegnede endte i en længere udveksling af oprigtigheder med den trættekære mand-ish, der, hvor meget han end lod munden løbe over, ikke kunne tale sig ud af det faktum, at Haunstrup Old Boys swaggede afsted med alle de tre dejlige point.

HIF Old Boys er med på noderne


Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar