Snejberg SGI - Haunstrup IF Old Boys - Kampreferat


Kampen i farver: Gul, orange, grøn

Der blev fra kampens start holdt et vågent øje med HIFs egen nederen-landske fjerboa, der uundgåeligt måtte knibe en tåre, da han så sit hjemlands farver svøbt om de spinkle Snejbjerg-skuldre - strong men also cry, strong men also cry - men frygt ej, ‘Boaen’ vaklede aldrig i sin loyalitet over for den grønne fane.

 Stormuftien trillede fløjten, og minutviseren havde vel knap nået den tredje omgange på Snejbjerg Arena, før Kaj ‘Skallesmækker’ diskret gjorde opmærksom på sin eksistens ved i første nær-og-ved-boldberøring at katapultere en  modstander en tyve-tredive meter op i den tynde luft.

For bedriften modtog den tidligere faste HIF re-kort-holder en remoulademad. Kaj udfyldte der ved på bedste vis den tomme plads som Thomas ‘Tarjetas’ havde efterladt med sit fravær. Don T havde efter sigende lagt sig med gul feber og kolik - men derfor besvarer man stadigvæk en sms fra sin træner, der spørger, om man vil med til kamp, kan du så forstå det Marianne!!!

Uden ben i Sillas-salaten

Snejbjerg var således en mand i overtal og dominerede spillet, men uden at komme til de helt store chancer, og de enkelte gange de gjorde stod sprællemanden Kimsillas klar til at redde kastanjerne ud af ilden med de rene refleksredninger.

Kun en enkelt gang måtte Kim ‘Wilde’ vende sig om efter bolden, og det var, da Snejbjergs nr. 2, Gorm den yngre, fra 30 meters afstand haglede en Jellingesten i rusen. Kimsillas spillede i øvrigt med kun ét ben, det SARS-betændte andet fulgte ligesom bare med.

Efter sigende bærer en congolesisk negerbolle skylden for miseren, og de midtjyske heksedoktorer har alle som en ordineret hvile til benet, men Kimsillas har det som den lem-efter-lem-afhuggede sorte ridder, der bare nægter at give op i Monty Python-filmen: ‘Hvis man ikke giver op, kan man ikke besejres’ .


Den sorte ridder
Ulykken er dog hellere ikke større end, at biolog in spe og old school centerforward, Michael ‘The Hammer’, der selv har en vis ekspertise i værktøj og betændelse, har lovet at hamre en benprotese ud af et slidt nedløbsrør og plasma fra et nuttet egern.

Ingen let slentren ned af Snejbjerg Hovedgade 

Michael ‘The mechanic’ stod i øvrigt for det udlignende mål, da han helt  uden at flytte på sig lod læderbolden ramme sin hovedskal og derfra danse ind over målstregen.

Med sans for timing forstod Turbo-Claus at gøre sin entre, fashionably late, men det var al ventetiden værd, for Claus ‘Lewis-Kipketer’ var som en blodhund til en Hubertusjagt, og vakst indhendtede han og snappede enhver vildløben ræv.

Og også den evige Olé olé Larsen spillede, som var vi tilbage i debutåret 1978, med både listige tricks og frække tunneller på de måbende oranje-blusede. Yderligere skal fremhæves den algierske panter, der var tæt på at afgøre kampen, da han som vel nok den eneste havde set, at målmanden var for langt ude, og med et frækt firstimet skud med venstre poten forsøgte sig fra fyrre meter!

Endelig trådte holdets benjamin, Steffe Storm, venlig udlånt af serie 6, i anden halvleg for alvor i karakter, da han som en olm stork i hidsig spankuleren strøg ned langs modstanderens  venstrefløj.

Som det sker, når store mænd slås, føg der flere finker af panden, end en ottomansk storvesir kan goutere på en uge, men det er jo en del af gamet i sport på allerhøjeste niveau.

Snejbjerg havde tydeligvis regnet med en walkover, men de blev klogere gjorde de!

Retfærdighedens gudinde uddelte et velfortjent point til begge hold, og sidste uges infame oplevelse blev derved spulet grundig af de grønne hirdmænd.

Efter kampen var anfører Arne, ‘den gamle’, venlig vært med øl, snacks og lystige historier fra Napoleonskrigenes tid.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar