Fjelstervang IF – Haunstrup IF Oldboys kampreferat

Gamle fodboldspillere

Fjelstervang havde revanche til gode efter en smal 1-0 Haunstrupsejr i den første træningskamp, da de to klubber mødtes til endnu et jævnbyrdigt lokalbrag på Fjelstervang Arena

Jævnbyrdig slagudveksling

1.halvleg på den regntunge bane var en åben og afvekslende affære med chancer i begge ender. Fjelstervang var flere gange farlige, mens vand i øjnene må have været grund til, at dommeren overså et klokkeklart straffespark til Haunstrup.

Efter en velspillet 1. halvleg kneb det noget mere med kræfterne i 2. halvleg, hvor Fjestervang satte sig tungt på spillet, mens Haunstrup levede på omstillinger og høje bolde frem.

Som halvlegen gik kom Fjelstervang stadigt tættere på, men heldigvis leverede Haunstrup-keeper og midtjysk mester i refleks for seniorer, ’Kimsillas’, flere mirakelredninger, og selv ikke nederdrægtige spark fra frustrede Fjelstervangangribere kunne bremse Haunstrups bagerste mand.  Haunstrup IF forsvarede sig med vitale tacklinger sat ind i sidste øjeblik.

Haunstrup IF tog stikket til sidst

Bedst som det så ud til at blive pointdeling mellem de to lokalrivaler, slog altid uberegnelige Kaj ’Langskud’Jensen til med et fantastisk hug med venstreskøjten, som Fjelstervang-keeperen end ikke med stige og iført plateausko ville have haft chance for at nå. I næste vejrtrækning fløjtede dommeren kampen af, og ’De grønne slagtere’ fra Haunstrup kunne føje endnu en skalp til bæltet.

0-1 til de ældre herrer fra Haunstrup, og revanchen, den må Fjelstervang drømme videre om.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.