Træningskamp Haunstrup IF vs Timring IF


Borte med blæsten. HIF løb med en halv vind, mens Timring løb med win-win i deres umådeholden store sejr, der dog ikke giver et retvisende billede af kampens forløb, for udeholdet var effektive som en ninja, mens hjemmeholdet brændte værre end ti californisk skovbrande i juli måned.

Meget vand er løbet i Albæk Å, siden de to hold mødtes sidst, og HIF tog en hårdt tilkæmpet udesejr

Blandt andet er der sket det, at såvel HIF som Timring er vokset og blevet til flere, sådan at der nu skal et ettal efter begge hold, som udtryk for at flere hold er på spil i klubberne.

Haunstrup har fået tilgang af et udefrakommende hold (Haunstrup IF2) og de to hold træner sammen tirsdag og torsdag.

Fødselar med taktstok

Borte har taget holdets træner, der nu er mening spillemand til låns på dårlige dage, men held i uheld har gjordt den skadede fødselar og vicesherif, Anders Romvig, til midlertidig holdleder, og på sidelinjen svang Romme med fin indlevelse dirigentstokken i løbet af kampen.

HIF var til dagens kamp overbefolket som en græshoppesværm på de offensive pladser, mens det kneb mere med at udfylde de bagerste pladser.

Blæst tilbage

HIF1 begyndte kampen i strid modvind – bogstaveligt som i overført betydning – for Timring pumpede boldene fra egen banehalvdel og ned i HIFs straffesparksfelt, mens HIF ikke havde to gode afleveringer i træk. Blåmændene fra Timring sprang midtbanen over og satte deres lid til resolutte og effektive angribere, der på fire og en halv chance flot formåede at score fire mål.

Det tjener til de grønnes ære, at alle mand kæmpede så godt de kunne trods modgang og elementernes rasen . Det føltes nemmelig lidt som at åbne døren i forventning om en glad surpriseparty, og så i stedet blive mødt af fire iskolde spande vand og en foderkarls velplacerede spark stik syd for navleringen!

Forspildte chancer

Men særligt i anden halvleg satte HIF sig tungt på begivenhederne, og chancerne faldt som perler på en snor, ind ville bolden dog ikke - selv ikke da en meget aktiv Timring målmand var lokket væk fra sit bur. Den knoldede bane må tage sin del af skylden, men løst krudt i de grønne støvler bærer dog hovedskylden.

Det krævede en ’Gulddreng’ alias Rasmus Goldenbeck til langt om længe at lirke låsen til de blås skattekammer op. ’Gulddreng’ modtog bolden uden for feltet, lavede en skøn pirouette om sig selv, klaskede øjnene i, hvorefter han lod intuition og højre fod do rest of the talking; et forløsende mål, der dog desværre ikke kastede flere af sig.

Efter en elendig start kunne HIF være udmærket tilfreds med spillet set over de 90 minutter -  større effektivitet foran mål og en prop i hullet bagtil, om man så må sige, og så skal de andre hold til at tage sig i akt for den grønne bølge.

Startopstilling HIF,('Far' Kombak måtte melde forfald, så broder Simon tog over på hans plads)


Næste træningskamp bliver en svær test ude mod et Sunds-mandskab, der søndag slog HaunstrupIF2 med 2-1.

Næste kamp: Haunstrup IF 1 ude mod Sunds den 26. marts klokken 14. 

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar